20χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην Πρέβεζα

20χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην Πρέβεζα Facebook Twitter
(φωτο αρχείου)
0

Απαγχονισμένος μέσα σ' ένα χωράφι στην περιοχή Λυγιά της Πρέβεζας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ένας 20χρονος νεαρός.

Σύμφωνα με τα τοπικά site fanaripress.gr και pamepreveza.gr, ο νεαρός κατάγεται από την Αλβανία και εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής δίπλα στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας στη Λυγιά, ο οποίος και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά του τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή ούτε η ταυτότητα του νεαρού άντρα.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θάνατος καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Την παρέπεμψαν σε ψυχιατρική εξέταση με σκοπό να την απολύσουν»

Ο θείος της 57χρονης Σοφίας Χρηστίδου έκανε λόγο για σοβαρές παραλείψεις από την πλευρά των Διευθύνσεων του σχολείου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
THE LIFO TEAM