ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Aπεργούν αύριο οι καθαρίστριες στο "Αττικόν"-Οι εργολάβοι χρωστούν δεδουλευμένα

Aπεργούν αύριο οι καθαρίστριες στο "Αττικόν"-Οι εργολάβοι χρωστούν δεδουλευμένα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αττικόν», προκηρύσσει αύριο 24ωρη απεργία για τις καθαρίστριες του νοσοκομείου τις οποίες στεγάζει συνδικαλιστικά, και οι οποίες εργάζονται στην εταιρεία «Ανοδική». Παράλληλα τις καλεί σε συγκέντρωση στις 7 το πρωί στο αίθριο του νοσοκομείου.

«Για άλλη μια φορά η εργοδοσία που έχει αναλάβει την εργολαβία καθαριότητας του νοσοκομείου, χρωστάει τα δεδουλευμένα των μηνών Απριλίου-Μαΐου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων.

 

Προστίθεται επίσης, ότι «ευθύνες εκτός από την εργοδοσία, έχει η κυβέρνηση και η διοίκηση του νοσοκομείου που διατηρεί το καθεστώς των εργολάβων και της επιχειρηματικής δράσης των δημόσιων νοσοκομείων».

 

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν «άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, έξω οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία, να μην γίνει καμία απόλυση, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους».

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Ελλάδα / Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Για δεύτερη μέρα μαίνονται οι πυρκαγιές σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην φτάσει η φωτιά στην Πάτρα - Στη Χίο οι φλόγες έχουν μπει μέσα στο χωριό Κηπουριές
LIFO NEWSROOM