Σκουρλέτης κατά Ιερώνυμου: Για τον Αμβρόσιο δε λέει τίποτα, για τον ΕΝΦΙΑ κάτι ψελλίζει

Σκουρλέτης κατά Ιερώνυμου: Για τον Αμβρόσιο δε λέει τίποτα, για τον ΕΝΦΙΑ κάτι ψελλίζει Facebook Twitter
0

Επίθεση στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τη συνάντηση του προκαθήμενου της ελλαδικής εκκλησίας με τον Κ. Μητσοτάκη και τις δηλώσεις του για τον ΕΝΦΙΑ που πληρώνει η Εκκλησία.

"Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν δυνάμεις μέσα από την εκκλησία που θέλουν να συντονίσουν την στάση τους με τις επιδιώξεις της ίδιας της ΝΔ", σχολίασε ο κ. Σκουρλέτης σ εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ , με αφορμή τη συνάντηση του Ιερώνυμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Δεν εξυπηρετεί την ίδια την εκκλησία, δεν δείχνει σεβασμό προς την ίδια τη χριστιανική κοινότητα, να φλερτάρει η ηγεσία της με έναν άλλο ρόλο που θα θέλει να επηρεάζει τα πολιτικά πράγματα της χώρας", σημείωσε επίσης ενώ επέκρινε τον αρχιεπίσκοπο και για την αναφορά του στον ΕΝΦΙΑ, λέγοντας: .

"Μου έκανε εντύπωση πως όταν βγαίνουν μισαλλόδοξα κηρύγματα, όπως του Αμβρόσιου πριν από λίγες ημέρες, διχαστικά κηρύγματα, που μας γυρίζουν σε άλλες εποχές, ο επικεφαλής της ελληνικής εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν βρίσκει να πει τίποτα. Βέβαια είπε, κάτι ψέλλισε, σε σχέση με τον ΕΝΦΙΑ που δεν πρέπει να πληρώνει η εκκλησία για τα ακίνητά της."

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM