Ρέθυμνο: Σε δημόσιο προσκύνημα η σορός του υποστρατήγου Ι. Τζανιδάκη

Ρέθυμνο: Σε δημόσιο προσκύνημα η σορός του υποστρατήγου Ι. Τζανιδάκη Facebook Twitter
0

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων, της πολιτικής αλλά και των τοπικών αρχών και φορέων απ΄ όλη την Κρήτη, βρίσκονται στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου, όπου έχει τεθεί σε δημόσιο προσκύνημα η σορός του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, ο οποίος βρήκε τον θάνατο μετά την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

 

Στην περιοχή αναμένονται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, προκειμένου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, η οποία θα τελεστεί στις 18.00 μ.μ., χοροστατούντος του μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιου.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας» – Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη νέα δολοφονία στη Χαλκίδα

Ελλάδα / «Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας»: Το μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη δολοφονία στη Χαλκίδα

«Πρέπει να επενδύσουμε στην πρόληψη: να μεγαλώσουμε μια νέα γενιά παιδιών με σωστές αξίες, ώστε να αλλάξει η κουλτούρα της βίας. Έχουμε μετατρέψει το ποδόσφαιρό μας σε υποκουλτούρα» δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπάνου
LIFO NEWSROOM