Ρέθυμνο: Σε δημόσιο προσκύνημα η σορός του υποστρατήγου Ι. Τζανιδάκη

Ρέθυμνο: Σε δημόσιο προσκύνημα η σορός του υποστρατήγου Ι. Τζανιδάκη Facebook Twitter
0

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων, της πολιτικής αλλά και των τοπικών αρχών και φορέων απ΄ όλη την Κρήτη, βρίσκονται στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου, όπου έχει τεθεί σε δημόσιο προσκύνημα η σορός του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, ο οποίος βρήκε τον θάνατο μετά την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

 

Στην περιοχή αναμένονται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, προκειμένου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, η οποία θα τελεστεί στις 18.00 μ.μ., χοροστατούντος του μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιου.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM