Κύπρος: Έβαλαν ζαρτιέρες και προφυλακτικά σε αγάλματα του Παγκύπριου Γυμνασίου

Κύπρος: Έβαλαν ζαρτιέρες και προφυλακτικά σε αγάλματα του Παγκύπριου Γυμνασίου Facebook Twitter
1

Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν τη Δευτέρα οι μαθητές και οι καθηγητές του Παγκύπριου Γυμνασίου Λευκωσίας.

Στα δύο αγάλματα, του Διαδούμενου και της Αφροδίτης της Μήλου, (πιστά αντίγραφα των πρωτότυπων) που βρίσκονται στην είσοδο του σχολείου, είχαν τοποθετηθεί από σουτιέν και ζαρτιέρες μέχρι προφυλακτικά και γυαλιά ηλίου.

Όπως εκ των υστέρων ενημερώθηκαν οι καθηγητές του σχολείου, επρόκειτο για ένα πείραμα για το μάθημα της τέχνης, που στόχο είχε να θίξει τον ευτελισμό του πολιτισμού στις μέρες μας.

Μάλιστα, στα πλαίσια του ασυνήθιστου αυτού πειράματος, στήθηκε και κάμερα η οποία κατέγραφε τις αντιδράσεις καθηγητών και μαθητών στη θέα των αγαλμάτων.

 

Κύπρος: Έβαλαν ζαρτιέρες και προφυλακτικά σε αγάλματα του Παγκύπριου Γυμνασίου Facebook Twitter

Το θέμα τέθηκε στον σύλλογο καθηγητών, ενώ το υπουργείο Παιδείας δεν τοποθετήθηκε. Υπήρξε επίσης αντίδραση εκ μέρους του Προέδρου του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών ΟΕΛΜΕΚ (Ομοσπονδία Ελλήνων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης).

Κύπρος: Έβαλαν ζαρτιέρες και προφυλακτικά σε αγάλματα του Παγκύπριου Γυμνασίου Facebook Twitter

Το Παγκύπριο Γυμνάσιο είναι το παλαιότερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Κύπρου και ιδρύθηκε το 1812. Από το συγκεκριμένο σχολείο αποφοίτησαν σημαντικές προσωπικότητες του νησιού όπως ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος όσο και ο αρχηγός της ΕΟΚΑ Γεώργιος Γρίβας Διγενής.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια