Ο Τραμπ υποστηρίζει τον υπ. Δικαιοσύνης παρά τις επαφές του με Ρώσους

Ο Τραμπ υποστηρίζει τον υπ. Δικαιοσύνης παρά τις επαφές του με Ρώσους Facebook Twitter
0

Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναγνώρισε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς θα μπορούσε να είναι πιο ακριβής σε όσα είπε για τις επαφές του με αξιωματούχους της Ρωσίας, αλλά ταυτόχρονα κατηγόρησε τους δημοκρατικούς ότι δίνουν στην υπόθεση πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από τις πραγματικές για πολιτικούς λόγους.

 

«Ο Τζεφ Σέσιονς είναι ένας έντιμος άνδρας. Δεν είπε τίποτα λαθεμένο. Θα μπορούσε να διατυπώσει την απάντησή του με περισσότερη ακρίβεια, αλλά σαφώς δεν είχε πρόθεση» να παραπλανήσει τη Γερουσία, ανέφερε ο Τραμπ σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

 

«Οι Δημοκρατικοί υπερβάλλουν», πρόσθεσε ο Τραμπ, κρίνοντας πως ο σάλος που συνεχίζεται αποτελεί ένα «κυνήγι μαγισσών».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM