Ο Τραμπ σχεδιάζει να ανοίξει 17 ξενοδοχεία με νέα επωνυμία που σημαίνει «επιφανής γόνος»

Ο Τραμπ σχεδιάζει να ανοίξει 17 ξενοδοχεία με νέα επωνυμία που σημαίνει «επιφανής γόνος» Facebook Twitter
0

Η εταιρεία Trump Hotels υπέγραψε 17 επιστολές προθέσεων με πιθανούς αγοραστές για την νέα επωνυμία που θα φέρει η αλυσίδα ξενοδοχείων, την Scion (Σ.τ.Σ: Scion σημαίνει «γόνος» με την έννοια του απογόνου μιας επιφανούς οικογένειας, όπως σημειώνει ο ίδιος ο όμιλος του αμερικανού προέδρου), δήλωσε στην εφημερίδα The Wall Street Journal ο επικεφαλής της.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Trump Hotels Έρικ Ντάνζιγκερ έκανε την παραπάνω δήλωση στο πλαίσιο συνέντευξής του μιλώντας σε συνάντηση εκπροσώπων του ξενοδοχειακού κλάδου την Τρίτη.

 

Οι συμφωνίες που υπογράφηκαν αφορούν κατασκευαστικά σχέδια σε πόλεις μεταξύ των οποίων το Όστιν και το Ντάλας του Τέξας, το Σινσινάτι στο Οχάιο, το Νάσβιλ του Τενεσί και η Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε μία εκπρόσωπος η οποία αρνήθηκε να κατονομάσει τους κατασκευαστές που ενδιαφέρονται να δώσουν στα ξενοδοχεία τους την επωνυμία Scion.

 

Ο Οργανισμός Τραμπ -- η μεγάλη μεσιτική εταιρεία που κληρονόμησε ο αμερικανός πρόεδρος από τον πατέρα του -- εγκαινίασε την νέα επωνυμία τον περασμένο Οκτώβριο κατά τις τελευταίες εβδομάδες της προεκλογικής εκστρατείας με στόχο να δημιουργηθεί μία λιγότερο πολυτελής αλυσίδα ξενοδοχείων που θα απευθύνεται σε μία νεότερη γενιά επισκεπτών.

 

Κάποιοι βετεράνοι του ξενοδοχειακού κλάδου εκφράζουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο ένας κατασκευαστής θα θέλει να εμπλακεί με τον Τραμπ, τα σχόλια του οποίου έχουν προκαλέσει διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.

 

"Θα εξοργίζει τους ανθρώπους", λέει ο Λόρενς Γκέλερ, ιδιοκτήτης πολλών πολυτελών ξενοδοχείων περιλαμβανομένου του Conrad στο Σικάγο, ο οποίος μάλιστα λέει ότι ψήφισε τον Τραμπ. "Γιατί ένας κατασκευαστής να θέλει κάτι τέτοιο για την ιδιοκτησία του; Γιατί να πάρει το ρίσκο;".

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκεί 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Διεθνή / Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκούν 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Ο Μάριο Ντράγκι επιστρέφει με σχέδιο αναγέννησης της ευρωπαϊκής οικονομίας. Νέος ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, κλιματική κρίση, άμυνα και η μάχη για την ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε. – όλα κρέμονται από μια πολιτική ισορροπία.
LIFO NEWSROOM
Σκοτώθηκε στα 114 ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο - Τον πάτησε αυτοκίνητο

Διεθνή / Νεκρός στα 114 του ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ο Fauja Singh παρασύρθηκε από οδηγό στο χωριό του στην Ινδία - «Να τρώτε λιγότερο, να τρέχετε περισσότερο και να είστε χαρούμενοι. Αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας» είπε ο «τυφώνας με το τουρμπάνι» σε πρόσφατη συνέντευξη
LIFO NEWSROOM
Κύπρος: 51 χρόνια από το πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή

Διεθνή / Κύπρος: 51 χρόνια από το πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή

Η ντε φάκτο διχοτόμηση του νησιού διατηρείται μέχρι σήμερα, με τη Βόρεια Κύπρο να τελεί υπό τουρκική στρατιωτική κατοχή και τη «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» να αναγνωρίζεται διεθνώς μόνο από την Άγκυρα.
LIFO NEWSROOM
Η Γαλλία δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει επανορθώσεις για τις αποικιακές σφαγές στον Νίγηρα

Διεθνή / Η Γαλλία δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει επανορθώσεις για τις αποικιακές σφαγές στον Νίγηρα

Περισσότερο από έναν αιώνα μετά τη σφαγή εκατοντάδων ανθρώπων και τη λεηλασία ολόκληρων κοινοτήτων στη Νίγηρα, η Γαλλία δηλώνει για πρώτη φορά διατεθειμένη να συνομιλήσει για ιστορική αποκατάσταση, χωρίς ωστόσο να αναγνωρίζει επίσημα ευθύνη
LIFO NEWSROOM
Η Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαιρετίζει τη συνάντηση των 30 κρατών για την Παλαιστίνη

Διεθνή / Η Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαιρετίζει τη συνάντηση των 30 κρατών για την Παλαιστίνη

Στόχος της συνάντησης, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων, Κίνα και Ισπανία είναι να συμφωνηθεί ένα αναλυτικό σχέδιο πολιτικών, οικονομικών και νομικών ενεργειών ώστε να τερματιστεί η κατοχή του Ισραήλ στα παλαιστινιακά εδάφη
LIFO NEWSROOM
Νέα εφαρμογή για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο έρχεται στην Ελλάδα και άλλα τέσσερα ευρωπαϊκά κράτη

Διεθνή / Νέα εφαρμογή για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο έρχεται στην Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι Δανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία θα δοκιμάσουν μια εφαρμογή για επαλήθευση ηλικίας, με στόχο την απαγόρευση πρόσβασης παιδιών σε επιβλαβές περιεχόμενο
LIFO NEWSROOM