Η Τσέλσι Κλίντον υπερασπίζεται τον δεκάχρονο Μπάρον Τραμπ

Η Τσέλσι Κλίντον υπερασπίζεται τον δεκάχρονο Μπάρον Τραμπ Facebook Twitter
0

Η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τσέλσι Κλίντον προχώρησε σε μια δήλωση υπεράσπισης του μικρού γιου του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, μέσα από ένα μήνυμά της στο Twitter.

Έχοντας και η ίδια περάσει πολλά από τα εφηβικά της χρόνια στο Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της θητείας του πατέρα της Μπιλ Κλίντον, η Τσέλσι τοποθετήθηκε απέναντι στις επικρίσεις που προκάλεσε η συμπεριφορά του δεκάχρονου Μπάρον κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας την περασμένη Παρασκευή. 

«Στον Μπάρον Τραμπ αξίζει η ευκαιρία να είναι ένα παιδί όπως και σε κάθε παιδί», έγραψε η Τσέλσι. Ωστόσο συνέχισε λέγοντας πως το να υπερασπίζεται κανείς κάθε παιδί σημαίνει πως αντιτίθεται επίσης στις πολιτικές του POTUS (σ.σ. του νέου προέδρου Ντόναλν Τραμπ) που βλάπτουν τα παιδιά.

Το γεγονός πως με τη δεύτερη πρότασή της άφησε αιχμές κατά του Τραμπ σχολιάστηκε από αρκετούς χρήστες ως υποκριτική δήλωση που τελικά δεν είχε σκοπό να υποστηρίξει τον γιο του νέου προέδρου. Κάποιοι χρήστες τόνισαν πως δεν υπάρχει κάποια πολιτική του Τραμπ που να βλάπτει τα παιδιά και πως το δεύτερο σκέλος της δήλωσής της είναι ατυχές. Ωστόσο αρκετοί βρήκαν πολύ σημαντική την πρωτοβουλία της να εκφραστεί υπέρ του δεκάχρονου Μπάρον ο οποίος βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της δημοσιότητας και στα πρωτοσέλιδα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM