Σε ισχύ η απαγόρευση απόπλου σε πολλές περιοχές-Τι προβλέπει η ΕΜΥ

Σε ισχύ η απαγόρευση απόπλου σε πολλές περιοχές-Τι προβλέπει η ΕΜΥ Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Σε ισχύ είναι και για σήμερα το πρωί το απαγορευτικό απόπλου σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, λόγω των βορειανατολικών ισχυρών ανέμων που συνεχίζουν να πνέουν και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ στο Αιγαίο.

 

Ωστόσο η Εθνική Μετερεωλογική Υπηρεσία προβλέπει εξασθένηση των καιρικών φαινομένων αργότερα. Από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για βορειοανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες,Κρήτη και Δωδεκάνησα. Για τον Αργοσαρωνικό και τη Σαλαμίνα τα δρομολόγια γίνονται κανονικά. Επίσης κλειστές είναι οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Βόλος-Σποράδες,Αλεξανδρούπολη Σαμοθράκη.

 

Στη γραμμή Καβάλα-Πρίνου τα δρομολόγια γίνονται με ειδικό δελτίο και μόνο κατ'έγκριση του πλοιάρχου. Πάντως, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία και λιμεναρχεία.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Λάλας: Το χρονικό της εκτέλεσης στην Αράχωβα - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Ελλάδα / Γιάννης Λάλας: Το χρονικό της εκτέλεσης στην Αράχωβα - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Ο Γιάννης Λάλας είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, καθώς είχε κατηγορηθεί μαζί με τον αδελφό του για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ωστόσο και οι δύο είχαν αθωωθεί λόγω αμφιβολιών
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM