Στην Αθήνα ο Πιερ Μοσκοβισί

Στην Αθήνα ο Πιερ Μοσκοβισί Facebook Twitter
EPA/OLIVIER HOSLET
0

Ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, θα βρεθεί στην Αθήνα, στις 28 Νοεμβρίου και θα συμμετάσχει στις εργασίες του 27ου ετήσιου συνεδρίου «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας», με τίτλο «H Ελλάδα και το διεθνές μεταβαλλόμενο περιβάλλον: Μια ματιά στο μέλλον».

Το συνέδριο το διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2016 σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Επίτροπος θα είναι κεντρικός ομιλητής σε δείπνο που διοργανώνει προς τιμήν του το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Οικονομία / Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Από τη γεωπολιτική και την οικονομία έως την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Υγεία και την Επιστήμη, οι κρίσιμες εξελίξεις της νέας εποχής στο επίκεντρο των συζητήσεων, υπό τον τίτλο: “The Shock of the New”
THE LIFO TEAM