Στην Αθήνα την Πέμπτη η ευρωβουλευτής των Πρασίνων Σκα Κέλερ για το μεταναστευτικό

Στην Αθήνα την Πέμπτη η ευρωβουλευτής των Πρασίνων Σκα Κέλερ για το μεταναστευτικό Facebook Twitter
EPA/PETROS GIANNAKOURIS/POOL
0

Στην Αθήνα θα έρθει την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, η Γερμανίδα ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και υπεύθυνη για τη μεταναστευτική πολιτική, Σκα Κέλερ.


Κατά τη διήμερη παραμονή της, θα συναντηθεί με τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη. Επίσης, θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες και ΜΚΟ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ