Κάθειρξη 9 ετών σε δάσκαλο χορού για αποπλάνηση ανήλικης

Κάθειρξη 9 ετών σε δάσκαλο χορού για αποπλάνηση ανήλικης Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.
0

 Σε κάθειρξη 9 ετών καταδικάστηκε, από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Κω, 63χρονος δάσκαλος παραδοσιακών χορών για αποπλάνηση ανήλικου κοριτσιού, που ήταν μαθήτρια του.

 Η σύλληψη του 63χρονου, έγινε στις 12 Μαρτίου 2012 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου έπειτα από καταγγελία της οικογένειας της ανήλικης. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, μία μέρα πριν, το απόγευμα, ο 63χρονος αφού οδήγησε με το αυτοκίνητο την τότε 15χρονη ανήλικη σε ερημική τοποθεσία στον Αρχάγγελο της Ρόδου, την αποπλάνησε και την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 63χρονος τις τελευταίες δυο εβδομάδες πριν τη σύλληψή του, είχε προβεί και άλλες φορές σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος της ίδιας ανήλικης.

 Ο δράστης παρέδιδε, στο πνευματικό κέντρο του χωριού, μαθήματα χορού σε νεαρά άτομα, ηλικίας 12 έως 19 ετών, μεταξύ των οποίων και η ανήλικη παθούσα.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ