Χάθηκε 21χρονος σε βουνό στη Φωκίδα

Χάθηκε 21χρονος σε βουνό στη Φωκίδα Facebook Twitter
Φωτό: ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Χάθηκαν από χθες το βράδυ τα ίχνη 21χρονου από το Λευκαρίτι Φωκίδας ο οποίος είχε πάει βόλτα σε βουνό στη Φωκίδα μαζί με το θείο του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά λίγο πριν πέσει το σκοτάδι έχασαν ο ένας τα ίχνη του άλλου, κοντά στη θέση Νεραιδοσπηλιά. Στις 18:55 ο 21χρονος τηλεφώνησε στο 112 και δήλωσε ότι έχουν χαθεί ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, δυο ώρες αργότερα, γύρω στις 9:00 το βράδυ, εντοπίστηκε ο 52χρονος, όχι όμως και ο 21χρονος ανιψιός του. Οι αναζητήσεις συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα χωρίς αποτέλεσμα και με το πρώτο φως της ημέρας ζητήθηκαν ενισχύσεις για να συνεχιστούν οι έρευνες στην περιοχή που είναι δύσβατη και απόκρημνη.

Στις έρευνες εκτός από τους συγγενείς, τους εθελοντές, τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς, συμμετέχει και ειδικός σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, που έχει πάει στην περιοχή με δυο άνδρες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM