Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για το Ελληνικό

Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για το Ελληνικό Facebook Twitter
0

Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης αξιοποίησης του Ελληνικού.

Τη σύμβαση ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων, ενώ καταψήφισαν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.

Παρά τη «συμφωνία» κυβέρνησης και ενός μεγάλου μέρους της αντιπολίτευσης για το εν λόγω νομοσχέδιο, από την αίθουσα της Ολομέλειας δεν έλειψαν οι υψηλοί τόνοι και οι αντεγκλήσεις μεταξύ βουλευτών της κυβέρνησης και των συναδέλφων τους από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κύρωση της σύμβασης ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM