Μητέρα Άννυς σε δικαστές: Δεν αντέχω να κάτσω δίπλα στον άνθρωπο που έκανε αυτό στο παιδί μου

Μητέρα Άννυς σε δικαστές: Δεν αντέχω να κάτσω δίπλα στον άνθρωπο που έκανε αυτό στο παιδί μου Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

Ξεκίνησε, ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου, η δίκη για την αποτρόπαιη δολοφονία της 4χρονης Άννυ. Με την έναρξη της διαδικασίας, η κατηγορούμενη μητέρα του κοριτσιού, ζήτησε από το δικαστήριο να μην καθίσει δίπλα στον συγκατηγορούμενό της, πατέρα της Άννυ, καθώς όπως είπε κλαίγοντας δεν θέλει να καθίσει δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο "που έκανε ό,τι έκανε στο παιδί μου".

 Το δικαστήριο δέχθηκε το αίτημά της και έτσι ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, κάθισαν οι δύο συγκατηγορούμενοί τους καθώς και η μεταφράστρια βουλγαρικών.

  Στο δικαστήριο υπέβαλε ένσταση ακυρότητας του κλητήριου θεσπίσματος ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση, φίλος του πατέρα του παιδιού και παρών σε όσα έγιναν, λίγο πριν το Πάσχα του 2015, με τη σορό της 4χρονης.

 Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου, υποστηρίζει ότι είναι άκυρη η κλήτευσή του, καθώς δεν έχει μεταφερθεί στα βουλγαρικά το παραπεμπτικό βούλευμα. Η διαδικασία συνεχίζεται.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισχροκέρδεια στα καύσιμα: Πρόστιμα έως 5 εκατ. ευρώ για τους παραβάτες

Ελλάδα / Αισχροκέρδεια στα καύσιμα: Πρόστιμα έως 5 εκατ. ευρώ για τους παραβάτες

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους θα εντείνουν τους ελέγχους και θα εφαρμόσουν αυστηρά τα πρόστιμα, ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα αισχροκέρδειας, ιδίως σε μια περίοδο διεθνούς κρίσης και αυξημένου ενεργειακού κόστους
THE LIFO TEAM
Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βότση

Ελλάδα / Γιώργος Βότσης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Βότση, στην πολιτική κηδεία που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια