81η ΔΕΘ: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών

81η ΔΕΘ: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών Facebook Twitter
0

Στις 8 το βράδυ του Σαββάτου,10 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν τα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και θα ακολουθήσει ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης". Το μεσημέρι της Κυριακής 11/9 ο κ. Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μιλήσει στην 81η ΔΕΘ, στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, 17 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" και το μεσημέρι της επομένης θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΔΕΘ στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 12/9, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ. Στις 5 το απόγευμα θα επισκεφθεί περίπτερα και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Την Τρίτη 13/9, στις 12 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο περίπτερο 8.

Την Τετάρτη 14/9, στις 12 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 15/9, στο περίπτερο 8.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (1:30μ.μ.) θα δώσουν συνέντευξη Τύπου οι Οικολόγοι Πράσινοι, στο περίπτερο 8, και στις 6μ.μ. η Χρυσή Αυγή, στο περίπτερο 8. Στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 16/9, θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στο περίπτερο 8.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM