ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Πέμπτη, στο παλάτι του Ερντογάν και όχι στο Γενικό Επιτελείο

Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Πέμπτη, στο παλάτι του Ερντογάν και όχι στο Γενικό Επιτελείο Facebook Twitter
0

Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο της Τουρκίας, αναμένεται ότι θα συγκληθεί την Πέμπτη (28 Ιουλίου) σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι NTV. Πρόκειται για την πρώτη σύγκλιση του αναφερόμενου ανώτατου στρατιωτικού οργάνου, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της προηγούμενης εβδομάδας.

 

Ο Ερντογάν δήλωσε προχθές στο Reuters ότι σχεδιάζει την αναδιοργάνωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων με “νέο αίμα”μετά την αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος που στοίχισε τη ζωή σε 246 ανθρώπους.

 

Η ετήσια συνεδρίαση του ανώτατου στρατιωτικού οργάνου γίνεται κάθε Αύγουστο. Φέτος, επιταχύνθηκε χρονικά εξαιτίας των εξελίξεων, ενώ θα πραγματοποιηθεί στο προεδρικό παλάτι και όχι στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο, όπως συνηθίζεται.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM