Τουριστικό σκάφος με 100 πρόσφυγες προσάραξε στη Λέσβο

Τουριστικό σκάφος με 100 πρόσφυγες προσάραξε στη Λέσβο Facebook Twitter
0

Τουριστικό σκάφος, με περίπου 100 επιβαίνοντες πρόσφυγες και μετανάστες, προσάραξε, πριν από λίγη ώρα, στην περιοχή της Τσιχλιώντας στη βορειοδυτική Λέσβο. Σκάφη του Λιμενικού Σώματος κινούνται προς το χώρο του ναυαγίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν θύματα ή κινδυνεύοντες.

Η τελευταία, πριν από αυτό το συμβάν, ανακοίνωση ανέφερε ότι "μηδενικές παραμένουν οι ροές μεταναστών και προσφύγων το τελευταίο 24ωρο στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Χθες Τετάρτη και έως σήμερα Πέμπτη στις 9 το πρωί στη Λέσβο, στη Χίο και στη Σάμο δεν αποβιβάστηκε κανένας".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Ελλάδα / Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Η Αστυνομία εξετάζει ενδελεχώς οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις τηλεπικοινωνίες του 42χρονου, προκειμένου να διαμορφώσει σαφέστερη εικόνα για τα κίνητρα και τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης
LIFO NEWSROOM