Μεταθέτουν τη διάταξη για τον "κόφτη"-Θα φέρουν τροπολογία

Μεταθέτουν τη διάταξη για τον "κόφτη"-Θα φέρουν τροπολογία Facebook Twitter
0

Οι διατάξεις για τον Μηχανισμό Δημοσιονομικής Διόρθωσης, για λόγους τεχνικής επεξεργασίας, θα κατατεθούν ως τροπολογία στη Βουλή μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου, έγινε γνωστό από κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο "κόφτης" μετατίθεται, καθώς δεν έχουν αποφασιστεί ακόμη οι λεπτομέρειες της διάταξης με τους Θεσμούς.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ δήλωσε, σύμφωνα με το Bloomberg, ότι "δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι θα υπάρξει οριστική συμφωνία για την Ελλάδα στο Eurogroup της 24ης Μαΐου", μια δήλωση που υποδηλώνει την ύπαρξη ανοικτών ζητημάτων με τους δανειστές.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΦΠΑ

Οικονομία / Τέλος τα εικονικά τιμολόγια: Τι σημαίνει αυτό για χιλιάδες επιχειρήσεις και τι αλλάζει από αύριο

Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Ξεκινά αύριο η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις επιχειρήσεις - «Μπόνους» 200% στην έκπτωση από φόρους
THE LIFO TEAM