Στον εισαγγελέα οι γονείς της μικρής Μαρίας - Ειρήνης

Στον εισαγγελέα οι γονείς της μικρής Μαρίας - Ειρήνης Facebook Twitter
0

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι γονείς της τετράχρονης Μαρίας-Ειρήνης Πρίντεζη, η οποία εντοπίστηκε μία μέρα περίπου μετά την εξαφάνισή της την Κυριακή του Πάσχα από την περιοχή του Σκαραμαγκά.

Μιλώντας στο «protothema.gr» ο παππούς της μικρής Γιώργος Πρίντεζης που βρίσκεται από νωρίς το πρωί έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Περιμένω από την ελληνική Δικαιοσύνη την αλήθεια. Ο γιος μου έχει τρελαθεί. Δεν είναι πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Μας κατηγορούν, αλλά ο κόσμος ξέρει ποιοι είμαστε. Δεν είμαστε εγκληματίες».

«Είναι δυνατόν να άφηνα τη νύφη μου να πάρει το παιδί μου να το αφήσει στο δάσος; Αυτά δε γίνονται ούτε στα παραμύθια. Πάσχα κάναμε και χάσαμε το παιδί μας. Μέσα σε λίγα λεπτά κινητοποιήσαμε τους πάντες. Ζητήσαμε να έρθει ελικόπτερο, τραβήξαμε του Χριστού τα πάθη», συνέχισε, προσθέτοντας: «είχα προαίσθημα ότι το παιδί το πήρανε και προαίσθημα ότι το παιδί θα το βρω. Εύχομαι η αστυνομία να πιάσει αυτούς τους εγκληματίες, αυτούς τους ανθρώπους, γιατί θα το ξανακάνουν κι όχι τον γιο μου και τη νύφη μου, που ταλαιπωρήθηκαν τόσο».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

Ελλάδα / Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

O Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε διευκρινίσεις αναφορικά με την εξώδικη δήλωση που επιδόθηκε τη 16η Σεπτεμβρίου από τους γονείς θυμάτων των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Ελλάδα / Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Η κινητοποίηση των συγγενών εντείνεται, καθώς δίπλα στον Πάνο Ρούτσι, που βρίσκεται στην όγδοη ημέρα απεργίας πείνας και δίψας, προστέθηκαν ακόμη δύο άτομα
LIFO NEWSROOM
Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής ΡΕΞ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής Ρεξ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για μία ιδιαίτερα ασταθή τροπόσφαιρα, που μπορεί να παράξει ιδιαίτερα επικίνδυνο καιρό - Οι πρώτες ενδείξεις θέλουν να δεχόμαστε αυτή την επίδραση προς την Κυριακή
LIFO NEWSROOM