Τα πρόσωπα - κλειδιά της Ν.Δ στην εποχή Μητσοτάκη

Τα πρόσωπα - κλειδιά της Ν.Δ στην εποχή Μητσοτάκη Facebook Twitter
1

Προσπάθεια επίτευξης ευρείας συναίνεσης και άνοιγμα προς όλες τις πτέρυγες της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτούν οι πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη θέση του νέου αρχηγού της κεντροδεξιάς παράταξης.

Στην αυριανή πρώτη συνεδρίαση στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ θα προτείνει τον βουλευτή Καρδίτσας και πρώην υφυπουργό, Κωνσταντίνο Τσιάρα, για τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, για τις θέσεις των αναπληρωτών του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα προταθούν από τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι βουλευτές Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Βλάσης, Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης και Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος.

Στη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ορίστηκε ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας και τον ακολουθούν οι βουλευτές Γιάννης Βρούτσης και Νίκη Κεραμέως. Εκπρόσωπος Τύπου τοποθετείται ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ ο έτερος βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης θα πάρει τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM