Αίσιο τέλος για τους δύο άνδρες και τα παιδιά τους που χάθηκαν στην Πάρνηθα

Αίσιο τέλος για τους δύο άνδρες και τα παιδιά τους που χάθηκαν στην Πάρνηθα Facebook Twitter
0

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τους δύο άνδρες και τα τέσσερα παιδιά που είχαν χαθεί νωρίτερα στην Πάρνηθα, καθώς οι πυροσβέστες που τους αναζητούσαν και επικοινωνούσαν μαζί τους κατάφεραν τελικά να τους εντοπίσουν στην περιοχή Σκίπιζα και τους οδήγησαν σώους στο δρόμο για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Η σύζυγος του ενός, επειδή αργούσαν να εμφανιστούν, επικοινώνησε με τον άνδρα της στο κινητό τηλέφωνο γύρω στις 6 το απόγευμα, ο οποίος την ενημέρωσε για τον αποπροσανατολισμό τους. Η γυναίκα ειδοποίησε την άμεση δράση και από τις 6.30 το απόγευμα είχε μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM