Υπάλληλοι του υπουργείου Ανασυγκρότησης έπαιρναν τα αυτοκίνητα και "πήγαιναν βόλτα με τις φιλενάδες τους"

Υπάλληλοι του υπουργείου Ανασυγκρότησης έπαιρναν τα αυτοκίνητα και "πήγαιναν βόλτα με τις φιλενάδες τους" Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
1

Στην αποκάλυψη πως τα τελευταία χρόνια σημειώθηκαν πολλά περιστατικά διαφθοράς ειδικά στο υπουργείο Ανασυγκρότησης προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

 

Ο ίδιος ανέφερε πως κατόπιν έρευνας που διέταξε η πολιτική ηγεσία, διαπιστώθηκε ότι 190 υπάλληλοι του υπουργείου έπαιρναν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα "για να πηγαίνουν βόλτα με τις φιλενάδες τους" και τους χρέωναν παραπάνω σχεδόν 500 χιλιόμετρα την ημέρα, σημειώνοντας πως πολύ συχνά τα χρέωναν σε ονόματα πολιτικών που δεν ζουν πια.

 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και στο ζήτημα των κόκκινων δανείων, όπου εκτίμησε πως υπάρχει πεδίο συμφωνίας με τους δανειστές, ενώ πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί την πρώτη κατοικία. Επίσης υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξουν φορολογικές επιβαρύνσεις και στο ιντερνετικό στοίχημα.

 

Όσον αφορά στα προνοιακά επιδόματα, διαβεβαίωσε πως "τα χρήματα έχουν σταλεί και θα καταβληθούν κανονικά". 

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Υπάλληλοι του υπουργείου Ανασυγκρότησης έπαιρναν τα αυτοκίνητα και "πήγαιναν βόλτα με τις φιλενάδες τους" και προφανώς θα έπαιρναν και οδοιπορικά και εκτός έδρας .