Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό του Γ. Κουμουτσάκου

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό του Γ. Κουμουτσάκου Facebook Twitter
0

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος.

Εντολή του εισαγγελέα είναι να σχηματιστεί δικογραφία, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι υπαίτιοι για το χθεσινό συμβάν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης ποντιακών συλλόγων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα οι τρεις από τους δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται η ταυτότητα του τέταρτου. Φέρονται ως προσκείμενοι στη Χ.Α. και ένας από αυτούς είναι γνωστός ως "γυμναστής" στο Μενίδι. «Η έρευνα συνεχίζεται, έγιναν κάποιες προσαγωγές και εξετάστηκαν κάποια άτομα, αλλά συνεχίζεται η έρευνα και σε συγκεκριμένους γεωγραφικούς χώρους και ψάχνουμε για κάποια άτομα που κατά πάσα πιθανότητα θα εντοπιστούν γιατί υπάρχουν καθαρές και οι φωτογραφίες τους και ξέρουμε που κινούνται» ανέφερε ο υπουργός.

   Έδειξε δε προς τη Χρυσή Αυγή σημειώνοντας πως κατά πάσα πιθανότητα «πρόκειται για ανθρώπους αυτού του πολιτικού χώρου, έχουμε σοβαρές ενδείξεις, μπορεί να γλιτώσουν το αυτόφωρο αλλά η δικαιοσύνη λειτουργεί και μετά το αυτόφωρο».

Ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι οι δράστες είχαν ξεκινήσει από το μπλοκ της Χ.Α. στο οποίο ήταν παρόντες και υπίδικοι βουλευτές, όπως ο Ηλιόπουλος αλλά και ο Γρέγος. Ο δεύτερος αρνείται την παρουσία του και απειλεί με μήνυση τον κ. Κουμουτσάκο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM