Απεργία από την ΑΔΕΔΥ στις 12 Νοεμβρίου

Απεργία από την ΑΔΕΔΥ στις 12 Νοεμβρίου Facebook Twitter
SOOC
1

Απεργία για τις 12 Νοεμβρίου κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, που αντιδρά στα μέτρα της κυβέρνησης. Η ΑΔΕΔΥ καλεί και σε  απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η υπερψήφιση του 3ου Μνημονίου, με μεγάλη μάλιστα κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ήρθε να επιβεβαιώσει τα εφιαλτικότερα σενάρια για το μέλλον των εργαζόμενων και των ανέργων, των συνταξιούχων και των νέων».



Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, το νέο μνημόνιο «ηρθε να επικυρώσει τη συνέχιση, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, των ακραίων πολιτικών λιτότητας, της βίαιης αναδιανομής εισοδημάτων εις βάρος των μεσαίων και ασθενέστερων οικονομικά στρωμάτων, της δημοκρατικής υστέρησης που προκαλείται από την κατάλυση κάθε έννοιας λαϊκής κυριαρχίας και την αδιάλειπτη επιτροπεία της χώρας από τους δανειστές».



Συλλαλητήρια θα γίνουν σε όλη τη χώρα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Politico: Η Ελλάδα πιέζει την ΕΕ για σκληρότερη στάση στο μεταναστευτικό

Ελλάδα / Politico: Η Ελλάδα πιέζει την ΕΕ για σκληρότερη στάση στο μεταναστευτικό

Το αυστηρότερο σχέδιο αποτροπής παράτυπης μετανάστευσης παρουσίασε ο Θάνος Πλεύρης στο συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, ζητώντας απελάσεις, ηλεκτρονική επιτήρηση και «κόμβους επιστροφής» εκτός ηπείρου
LIFO NEWSROOM