Κερατσίνι: Η Παναγή Τσαλδάρη μετονομάζεται σε οδός Παύλου Φύσσα

Κερατσίνι: Η Παναγή Τσαλδάρη μετονομάζεται σε οδός Παύλου Φύσσα Facebook Twitter
0

Το όνομα του Παύλου Φύσσα, του μουσικού που δολοφόνησε η Χρυσή Αυγή πριν από δύο χρόνια, θα δοθεί στην λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, στο τέλος αυτού του μήνα.

Όπως ανέφερε στο LIFO.gr η αντιδήμαρχος επικοινωνίας κα Συράκου, ο Δήμος είχε αιτηθεί την αλλαγή του ονόματος εδώ και ένα χρόνο. Πρόσφατα πήρε την έγκριση από την αρμόδια επιτροπή και σε πολύ λίγο διάστημα θα γίνει η επίσημη τελετή μετονομασίας της κεντρικής λεωφόρου του Κερατσινίου,.

Κερατσίνι: Η Παναγή Τσαλδάρη μετονομάζεται σε οδός Παύλου Φύσσα Facebook Twitter
Η φωτογραφία είναι από την σελίδα του Facebook «Να μετονομαστεί η οδός "Π. Τσαλδάρη" στο Κερατσίνι σε Παύλου Φύσσα»
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο ηλεκτρονικό γραπτό διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο

Ελλάδα / ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο ηλεκτρονικό γραπτό διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο

Συνολικά 47.410 υποψήφιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, με την πρώτη φάση να διεξάγεται στην Αθήνα από 20 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, και τη δεύτερη στη Θεσσαλονίκη από 12 έως 27 Ιουλίου
LIFO NEWSROOM