Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Πάρου

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Πάρου Facebook Twitter
0


Πτώμα γυναίκας αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή έξω από τον όρμο της Παροικιάς στην Πάρο, σε απόσταση περίπου δύο ναυτικών μιλίων.


Περιπολικό σκάφος του λιμενικού μετέβη στην περιοχή και περισυνέλεξε τη σορό η οποία αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάρου και στη συνέχεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.


Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, είναι ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,65μ., φορούσε μαύρο αμάνικο φόρεμα ενώ έφερε στο λαιμό αλυσίδα επίχρυση με ασημένιο μενταγιόν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ