F.T.: Κομισιόν και Γαλλία βοήθησαν στην σύνταξη της πρότασης

F.T.: Κομισιόν και Γαλλία βοήθησαν στην σύνταξη της πρότασης Facebook Twitter
SOOC
0

Με τη βοήθεια της Κομισιόν και της Γαλλίας συντάχθηκε η ελληνική πρόταση προς τους Θεσμούς σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times που επικαλείται αξιωματούχο.

Γαλλία και Ευρωπαϊκή Επιτροπή ηγούνται των προσπαθειών να ξεπεραστεί το κύμα αντιδράσεων χωρών της ευρωζώνης προς την Ελλάδα.

«Παρά τη βοήθεια προς την ελληνική κυβέρνηση, οι αξιωματούχοι που μετείχαν στις διαπραγματεύσεις έλεγαν ότι η πρόταση αποτελεί κυρίως έργο του Γιώργου Χουλιαράκη, του αναπληρωτή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος θεωρείται ευρύτερα ως πραγματιστής από τους ομολόγους του στην Ευρωζώνη», αναφέρει η εφημερίδα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΦΠΑ

Οικονομία / Τέλος τα εικονικά τιμολόγια: Τι σημαίνει αυτό για χιλιάδες επιχειρήσεις και τι αλλάζει από αύριο

Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Ξεκινά αύριο η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις επιχειρήσεις - «Μπόνους» 200% στην έκπτωση από φόρους
THE LIFO TEAM