Καμμένος: Ο λαός δεν φοβάται

Καμμένος: Ο λαός δεν φοβάται Facebook Twitter
SOOC
2

Στις απειλές που δέχονται οι Έλληνες και στις κλειστές τράπεζες «που έκλεισε η αντιπολίτευση» αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος, λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. «Ο λαός δεν φοβάται. Έχουμε Δημοκρατία και αποφασίζει ο λαός. Σε αυτή τη χώρα γεννήθηκε η δημοκρατία και η δημοκρατία δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να αποφασίσουν εκείνοι, και όχι αυτοί που θέλουν να καθυποτάξουν τους λαούς», τόνισε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ που έφτασε στο εκλογικό τμήμα με τη μικρή του κόρη.

"Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις, τις ειδήσεις και τις φωτογραφίες από τη σημερινή μέρα ΕΔΩ"

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ο λαός δεν φοβάται. Θα του παρέχει ασφάλεια και φάρμακα ο στρατός. Για φαί δύσκολο ακόμα αλλά θα βρεθεί η λύση.Λύσεις Μαντούρο δεν προκρίνονται λόγω της απουσίας εγχώριας παραγωγής ζωοτροφής