Έκτακτο δελτιο για τον καιρό

Έκτακτο δελτιο για τον καιρό Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας σήμερα τρίτη και αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά:

1. σήμερα Τρίτη (30/06/2015) αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανόν τις Σποράδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους ισχυροί όμβροι η καταιγίδες που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.


2. αύριο Τετάρτη (01/07/2015) κατά τόπους στα ηπειρωτικά και την Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές που πιθανόν να συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Email μητέρας 16χρονου οδήγησε στις συλλήψεις των νεοναζί

Ελλάδα / Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Email μητέρας 16χρονου οδήγησε στις συλλήψεις των νεοναζί

«Τα παιδιά μας κινδυνεύουν από νεοναζί» - Μητέρα 16χρονου αποκάλυψε στις Αρχές τη δράση της ακροδεξιάς ομάδας «Defend Salonica» στη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας 124 αρχεία συνομιλιών από το Telegram
LIFO NEWSROOM