Η ΕΛΑΣ συνέλαβε στο Παγκράτι έναν Γερμανό και έναν Τούρκο για τρομοκρατία

Η ΕΛΑΣ συνέλαβε στο Παγκράτι έναν Γερμανό και έναν Τούρκο για τρομοκρατία Facebook Twitter
0

Δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Γερμανίας και Τουρκίας, συνελήφθησαν απο την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο Παγκράτι.

Οι δύο άντρες ηλικίας 47 και 56 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν απο την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με βάση ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, των γαλλικών και των γερμανικών Αρχών. Η πρώτη σύλληψη έγινε την Τετάρτη και ακολούθησε μία ακόμη, αυτή του Τούρκου που έγινε σήμερα.

Ο υπήκοος Γερμανίας οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού έως την έκδοσή του στην Γερμανία. Ο 56χρονος υπήκοος Τουρκίας οδηγείται αύριο στον εισαγγελέα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Ελλάδα / Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Η τοποθεσία του προσφέρει άμεση πρόσβαση στο σημαντικότερο μνημείο της χώρας, ενώ ταυτόχρονα παραμένει προφυλαγμένο από την έντονη τουριστική κίνηση, δημιουργώντας ένα απρόσμενα ήσυχο περιβάλλον
LIFO NEWSROOM