Γιατί ακυρώθηκαν 38 πτήσεις σήμερα από και προς το Χίθροου

Γιατί ακυρώθηκαν 38 πτήσεις σήμερα από και προς το Χίθροου Facebook Twitter
0

Ένα τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα πληροφορικής της υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Βρετανίας (NATS) που σημειώθηκε χθες Παρασκευή, έγινε η αιτία να ακυρωθούν 38 πτήσεις στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, σήμερα το πρωί.

Συνολικά 1.300 πτήσεις είναι προγραμματισμένες σήμερα για το αεροδρόμιο του Λονδίνου, το πρώτο στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά τον αριθμό των επιβατών και το πρώτο στον κόσμο για στην κίνηση διεθνών επιβατών, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Ενδέχεται να υπάρξουν και άλλες ακυρώσεις, όμως πιστεύουμε ότι η κατάσταση θα επιστρέψει στο κανονικό μετά τις 09:30 (τοπική ώρα, 11:30 ώρα Ελλάδας)», πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Ο εκπρόσωπος του Χίθροου ζήτησε επίσης από τους ταξιδιώτες να επικοινωνούν με τις αεροπορικές τους εταιρείες για να επιβεβαιώνουν ότι οι πτήσεις τους θα γίνουν κανονικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΟ ΡΩΣΙΑ ΚΡΗΤΗ

Explainer / «Πολύ δύσκολο το σήμα να έρθει από την Ουκρανία χωρίς δορυφόρους»: Πώς έγινε το χτύπημα στο πετρελαιοφόρο ανοιχτά της Κρήτης

«Αν ήμουν Αμερικανίδα, θα είχα ανησυχήσει» δηλώνει στη LiFO η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος του Κέντρου Ερευνών για το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, Μαρία Γαβουνέλη
ΛΙΑ ΦΑΣΟΛΗ