Πλήθος ονομάτων για το Προεδρικό

Πλήθος ονομάτων για το Προεδρικό Facebook Twitter
4

Δεν θα ανακοινώσει τελικά σήμερα ο Πρωθυπουργός το όνομα του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ χθες στο ΜΕΓΚΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη ακόμη αποφασιστεί αυτό το όνομα.

Πάντως ήδη άρχισε να ακούγεται πληθώρα ονομάτων για αξίωμα, ανάμεσα τους ο πρώην πρωθυπουργός και δικαστικός Παναγιώτης Πικραμμένος, η ακαδημαικός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, ο ακαδημαϊκός και Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής Νικηφόρος Διαμαντούρος, ο  καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, πρώην Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, Βασίλης Σκουρής και ο διακεκριμένος φυσικός Δημήτρης Νανόπουλος.

Αυτά δεν είναι τα μοναδικά ονόματα για την υποψηφιότητα αφού ακούγονται ακόμη τα ονόματα του προέδρου του οργανισμού Μουσείου Ακρόπολης Δημήτρη Παντερμαλή, του Γιάννη Μπουτάρη, της Μαριάνας Βαρδινογιάννη, μέχρι ακόμη και τα ονόματα της Μαρίας Δαμανάκη και του Κώστα Γαβρά.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

3 σχόλια
Αν και,συνηθως,σε παρομοιες περιπτωσεις,το ονομα που τελικα "προκυπτει"ειναι καποιο που δεν εχει "ακουστει"καθολου,η "λογικη αναλυση"μου λεει οτι ενα απο τα παρατιθεμενα στο αρθρο ονοματα συνιστα την "απολυτως ενδεδειγμενη"λυση.Ειδικα για την Κυβερνηση και τους στοχους της.Ακομη και αν φοραει και σκουλαρικι.Ακομα και αν εχει και ταττουαζ.