Ζέστη και βροχές στα βόρεια

Ζέστη και βροχές στα βόρεια Facebook Twitter
0

Αίθριο καιρό με άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ με μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ημέρας στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και της Πίνδου. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Λιακάδα στην Αττική με ανέμους μεταβλητούς 2 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα γύρω ορεινά. Άνεμοι ασθενείς και το μεσημέρι-απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

θηξ

Ελλάδα / Aristides Dallas Architects: Διεθνές βραβείο Architizer A+Awards για το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο

Το βραβείο αναγνωρίζει αρχιτεκτονικά γραφεία από όλο τον κόσμο, τα οποία διαμορφώνουν έναν ισχυρό τοπικά εστιασμένο αρχιτεκτονικό λόγο με διεθνή σχεδιαστική και πολιτισμική αξία.
LIFO NEWSROOM