Σχέδιο για τρία ταμεία μόνο

Σχέδιο για τρία ταμεία μόνο Facebook Twitter
1

Τρία ταμεία συνολικά είναι η απόφαση της κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες, για το μέλλον του ασφαλιστικού συστήματος.

Θα δημιουργηθούν,  με ν/σ που θα κατατεθεί το Νοέμβριο στη Βουλή, ένα ταμείο για τους μισθωτούς, ένα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες κι ένα τρίτο για τους αγρότες.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, στα ταμεία επικρατεί έντονη ανησυχία λόγω του ταμειακού ελλείμματος αλλά και της υποχρηματοδότησης που προβλέπεται από το 2016 και μετά.

Η κρισιμότητα του συστήματος αν και δεν αναφέρεται ως τέτοια, εκτιμάται ότι θα οδηγήσει οπωσδήποτε στη λήψη πρόσθετων μέτρων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβάθμιση-ορόσημο από τον οίκο Fitch: Η Ελλάδα στη βαθμίδα BBB με σταθερές προοπτικές

Οικονομία / Αναβάθμιση-ορόσημο από τον οίκο Fitch: Η Ελλάδα στη βαθμίδα BBB με σταθερές προοπτικές

Με αυτή την αναβάθμιση ο οίκος κλείνει έναν ισχυρά θετικό γύρο αξιολογήσεων για το 2025, ενδυναμώνοντας το προφίλ σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας απέναντι στις παγκόσμιες αγορές
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Υπέροχα, τα πλεονασματικά ταμεία θα καλύψουν την χασούρα την υπολοίπων. Τελικά σε αυτή τη χώρα κανείς δεν θα λάβει αυτό που του αξίζει ποτέ και για τίποτα. Μια ζωή θα πληρώνουν οι λίγοι τους πολλούς.