No.1

Θα ψάξουν για ηρωίνη και στα αμπάρια του «Noor one»

Θα ψάξουν για ηρωίνη και στα αμπάρια του «Noor one» Facebook Twitter
0

Προφυλακιστέα κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ακόμη επτά άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εντοπισμού της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, που μεταφέρθηκε με το δεξαμενόπλοιο «Noor one» στη χώρα μας.

Πρόκειται για τέσσερις ναύτες και τον 42χρονο πλοίαρχο του πλοίου, ινδικής υπηκοότητας όλοι, έναν 41χρονο Τούρκο με βελγικό διαβατήριο και μια 53χρονη Ελληνίδα, που φέρεται ως διαχειρίστρια του πλοίου.

Οι αρχές θα πραγματοποιήσουν νέα έρευνα  στα αμπάρια του πλοίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλες ποσότητες ηρωίνης σε κρύπτες.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM