Θα ψάξουν για ηρωίνη και στα αμπάρια του «Noor one»

Θα ψάξουν για ηρωίνη και στα αμπάρια του «Noor one» Facebook Twitter
0

Προφυλακιστέα κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ακόμη επτά άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εντοπισμού της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, που μεταφέρθηκε με το δεξαμενόπλοιο «Noor one» στη χώρα μας.

Πρόκειται για τέσσερις ναύτες και τον 42χρονο πλοίαρχο του πλοίου, ινδικής υπηκοότητας όλοι, έναν 41χρονο Τούρκο με βελγικό διαβατήριο και μια 53χρονη Ελληνίδα, που φέρεται ως διαχειρίστρια του πλοίου.

Οι αρχές θα πραγματοποιήσουν νέα έρευνα  στα αμπάρια του πλοίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλες ποσότητες ηρωίνης σε κρύπτες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM