Άστατο και αυτό το Σαββατοκύριακο

Άστατο και αυτό το Σαββατοκύριακο Facebook Twitter
0

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται και σήμερα Σάββατο σε ορισμένες περιοχές με τα φαινόμενα να επεκτείνονται στη διάρκεια της ημέρας. Συγκεκριμένα η πρόγνωση της ΕΜΥ κάνει λόγο για σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και στην ανατολική Στερεά. Άνεμοι στο Αιγαίο ως 5 Μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και πιθανότητα πρόσκαιρου όμβρου στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-4 Μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 19 και 32 βαθμών κελσίου. Στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά λιακάδα, όμως από το μεσημέρι αναμένονται τοπικές νεφώσεις με μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιες καιρικές συνθήκες προβλέπονται και για αύριο Κυριακή με την θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Politico: Η Ελλάδα πιέζει την ΕΕ για σκληρότερη στάση στο μεταναστευτικό

Ελλάδα / Politico: Η Ελλάδα πιέζει την ΕΕ για σκληρότερη στάση στο μεταναστευτικό

Το αυστηρότερο σχέδιο αποτροπής παράτυπης μετανάστευσης παρουσίασε ο Θάνος Πλεύρης στο συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, ζητώντας απελάσεις, ηλεκτρονική επιτήρηση και «κόμβους επιστροφής» εκτός ηπείρου
LIFO NEWSROOM