Online διαμάχη για τον γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου

Facebook Twitter
0

«Παρατήστε τα Στάρμπακς» είναι μια από τις εκκλήσεις της «Εθνικής οργάνωσης υπέρ του Γάμου των ΗΠΑ» - ναι, υπάρχει κάτι τέτοιο και ο στόχος τους είναι να μην ταραχθεί ο ήδη ταραγμένος θεσμός από καινοτομίες όπως ο γάμος μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου. Ας μη γελιόμαστε, αυτό είναι το μόνο αίτημα που έχουν.

Ο λόγος που παρακινούν τον κόσμο να σταματήσει να επισκέπτεται τα Στάρμπακς δεν είναι, παραδόξως, οι τιμές τους, αλλά το γεγονός ότι η αλυσίδα υποστηρίζει τον γάμο μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου.

Η καμπάνια «παρατήστε τα Στάρμπακς» έχει ως τώρα 22.517 υπογραφές, πράγμα που σημαίνει περισσότερο καφέ για μας τους υπόλοιπους. Δεν ξέρουμε βέβαια αν παίρνουν τον καφέ τους κρυφά από τους φίλους τους ή αν, Θεός φυλάξοι, έμαθαν να κάνουν μόνοι τους καφέ, αλλά αν νομίζετε ότι τα Στάρμπακς αυτή τη φορά έχουν κερδίσει με την αξία τους ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, μπορείτε να το κάνετε στη νέα καμπάνια με τίτλο «Thanks Starbucks», η οποία αυτή τη στιγμή έχει λάβει 285.839 μηνύματα από όλο τον κόσμο κι έχει δημιουργηθεί από την ομάδα ακτιβιστών SumOfUs, η οποία αναφέρει ότι «είναι πολύ σημαντικό όταν μια τεράστια πολυεθνική εταιρία χωρίς σχέσεις με την γκέι κοινότητα  συνειδητοποιεί ότι θα κερδίσει από καθαρά επιχειρηματική άποψη αν υποστηρίξει προοδευτικές ιδέες.»

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον «Σήφη» ξέρουν από καλή κρητική κουζίνα

Γεύση / Στον «Σήφη» για γαμοπίλαφο και αυγά με στάκα και απάκι

Εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες, μια οικογενειακή ταβέρνα στον Άγιο Δημήτριο, με την κυρά-Φωφώ σταθερά στο τιμόνι, σερβίρει φαγητά και μεζέδες όπως ακριβώς θα τους έβρισκες σε ένα αυθεντικό κρητικό καφενείο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Χριστουγεννιάτικος κορμός, μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης

Γεύση / Χριστουγεννιάτικος κορμός, ένα σοκολατένιο έπος. Εδώ οι καλύτεροι

Ξεκίνησε ως ένα ρολό παντεσπάνι με αφράτη σοκολάτα γκανάς και ζάχαρη άχνη, σύμβολο της καλοτυχίας. Πλέον κάθε ζαχαροπλάστης κάνει μια δική του παραλλαγή, μετατρέποντάς το σε γλυκό έργο τέχνης.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ