Καμίνης: «Ο Άρης έκανε τόσο καιρό την πάπια…»

Καμίνης: «Ο Άρης έκανε τόσο καιρό την πάπια…» Facebook Twitter
1

Κριτική στον Άρη Σπηλιωτόπουλου επειδή ανακίνησε το θέμα του τζαμιού «με αυτό τον τρόπο» έκανε ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος μιλώντας το πρωί στον Σκάι,  είπε ότι όταν έπρεπε να αντιμετωπίσει το ζήτημα, ως υπουργός Παιδείας, «έκανε την πάπια».

«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έκανε τίποτα, διαρκώς φυγομαχεί» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι μετά από δεκαετίες που είναι σε εκκρεμότητα, πρέπει να γίνει ένα τέμενος στην Αθήνα και να μην πανικοβάλουμε τους ανθρώπους.

Όπως τόνισε, ο δήμος δεν μπορεί να ελέγξει τα 120 παράνομα τζαμιά που υπάρχουν στην Αθήνα, γιατί είναι αρμοδιότητα του υπουργείου.

Εκτίμησε δε ότι δεν είναι τυχαίο το ότι κάθε φορά που υπάρχει συζήτηση για το τέμενος στην Αθήνα, ανακινείται και το θέμα της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί. «Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι έχουν σχέση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

Για τις πορείες και τις διαδηλώσεις, είπε ότι η Αθήνα έχει υποφέρει από τρεις πορείες των 50-100 ανθρώπων την ημέρα, και τόνισε ότι ευθύνες υπάρχουν και στην αστυνομία για το κλείσιμο των δρόμων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM
Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Πολιτική / Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Στην μυστική ψηφοφορία ψήφισαν 83 βουλευτές της ΝΔ καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές αποχώρησαν καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ντροπη κ.Καμινη.Ακου "ο Αρης εκανε την παπια"!!!Να λεγατε το παγωνι,τον φασιανο,η ετσω την περδικα,κατι το αριστοκρατικο ,βρε αδελφε,να το καταλαβαινα !Αλλα την "λαικαντζα"την παπια ; Ο Αρουλης ; Μα την μονη σχεση που εχει o εν λογω "chevalier" με αυτην ειναι οταν παραγγελνει παπακι με πορτοκαλι,"canard a l'orange", σε restaurant της rive gauche !!!