LIVE!

Κυριακή με λασποβροχές και καταιγίδες

Κυριακή με λασποβροχές και καταιγίδες Facebook Twitter
0

Συνεχίζεται ο βροχερός καιρός με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας σήμερα Κυριακή. Οι βροχές θα συνοδεύονται και από λάσπη καθώς οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΑ 4-5 Μποφορ με σταδιακά εξασθένηση από το βράδυ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-20 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη ενώ εξασθένηση των φαινόμενων θα υπάρξει από το βράδυ.  Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ελλάδα / Μάριος Διονέλλης: Απολύθηκε από την Εφημερίδα των Συντακτών - «Διαφώνησα ανοιχτά με τη στήριξη σε Τσίπρα»

«Είπα και έγραψα για αυτά, σε μια εφημερίδα που τα 13 προηγούμενα χρόνια, έδειχνε ανοχή στη διαφορετική άποψη» σχολίασε, χαρακτηρίζοντας την απόλυσή του «παράσημο»
THE LIFO TEAM