Ένας σοβαρά τραυματίας από έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ

Ένας σοβαρά τραυματίας από έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ Facebook Twitter
0

Ένας εργαζόμενος της ΔΕΗ τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε υποσταθμό της επιχείρησης, κοντά στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης.

Περίπου 20 οικισμοί της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης παραμένουν χωρίς ρεύμα, εξαιτίας της έκρηξης που σημειώθηκε λίγο πριν από τη 1 μετά το μεσημέρι.

 Ο 42χρονος τραυματίας φέρει εγκαύματα σε σημεία του σώματος του και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Αλλοι πέντε συνάδελφοί του μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο της πόλης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Όπως αποδείχθηκε, τα παιδιά είχαν παραποιήσει τις ταυτότητές τους για να τους επιτραπεί η είσοδος στο κέντρο - Ο ένας από τους τρεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω μέθης
LIFO NEWSROOM