Στραγγαλίστηκε από το φουλάρι της σε κυλιόμενες σκάλες

Στραγγαλίστηκε από το φουλάρι της σε κυλιόμενες σκάλες Facebook Twitter
0

Ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας στοίχισε τη ζωή σε μια 48χρονη γυναίκα στο Μόντρεαλ χθες το πρωί. Η 48χρονη βρισκόταν σε ένα σταθμό του μετρό στην πόλη όταν το φουλάρι της πιάστηκε στις κυλιόμενες σκάλες με αποτέλεσμα να στραγγαλιστεί.

Όπως δήλωσε ο Ζαν-Πιέρ Μπραμπά, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, την ώρα που έσκυψε για να το τραβήξει τα μαλλιά της πιάστηκαν στο μηχανισμό των κυλιόμενων σκαλών. «Όταν έφτασε στην αποβάθρα, το φουλάρι σφίχτηκε γύρω από τολαιμό της» με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM
ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM