Ταμείο «επιστροφής μιζών» μελετά η κυβέρνηση

Ταμείο «επιστροφής μιζών» μελετά η κυβέρνηση Facebook Twitter
0

Ταμείο «επιστροφής μιζών» έχει στα σκαριά η κυβέρνηση, προκειμένου να αξιοποιούνται κοινωνικά ποσά που επιστρέφουν. Ήδη δύο από τους κατηγορουμένους για τα εξοπλιστικά επέστρεψαν συνολικά 17 εκατομμύρια ευρώ και όπως γράφουν τα «Νέα» η σχετική νομοθετική ρύθμιση του υπουργού Δικαιοσύνης αναμένεται να οδηγήσει σε επιστροφή και άλλων ποσών.

Το γεγονός αυτό οδηγεί το Μέγαρο Μαξίμου στο να εξετάσει τη δημιουργία ενός ειδικού ταμείου όπου θα μπαίνουν αυτά τα ποσά τα οποία θα πηγαίνουν σε παρεμβάσεις κοινωνικού τύπου.  

Μάλιστα αναφέρεται ότι για να τεθούν επικεφαλής του Ταμείου αυτού έχουν βολιδοσκοπηθεί σχετικά Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Βρούτσης καθώς στο Μαξίμου θέλουν ο επικεφαλής του Ταμείου να είναι υπουργός.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΔΟΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ

Ελλάδα / Ρόδος: «Μου έδωσαν 160 ευρώ για να με αποζημιώσουν» - Συνεχίζεται η έρευνα για τον άστεγο που έριξαν στο σιντριβάνι

Το θύμα της επίθεσης μίλησε σε τοπικό Μέσο για όσα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες στη Ρόδο, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται
LIFO NEWSROOM