Στο εδώλιο και πάλι για την «Πάγια Προκαταβολή» ο Παπαγεωργόπουλος

Στο εδώλιο και πάλι για την «Πάγια Προκαταβολή» ο Παπαγεωργόπουλος Facebook Twitter
0

Στο εδώλιο θα καθίσει και πάλι σήμερα ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, αυτή τη φορά για την υπόθεση της «Πάγιας Προκαταβολής». Πρόκειται για το οικονομικό σκάνδαλο του ειδικού ταμείου για την κάλυψη των μικροεξόδων. Το ύψος του ελλείμματος που διαπιστώθηκε σ΄ αυτό το ταμείο ανέρχεται σε 1,2 εκατ. ευρώ, ποσό, που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εκταμιεύτηκε με παράνομο και αδιαφανή τρόπο με πρόσχημα να εξυπηρετηθούν επείγουσες και έκτακτες ανάγκες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη για την υπεξαίρεση των 18 εκατ. ευρώ Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με τον άλλοτε γενικό γραμματέα του δήμου Μιχάλη Λεμούσια, καθώς επίσης τρεις πρώην αντιδημάρχους Οικονομικών και δώδεκα υπάλληλους του δήμου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM