Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, ο συνδικαλιστής του "Σωτηρία"

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, ο συνδικαλιστής του "Σωτηρία" Facebook Twitter
1

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζόμενων του νοσοκομείου «Σωτήρια», αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά από την απολογία του.

Ο συνδικαλιστής, είχε συλληφθεί με την κατηγορία της δωροδοκίας, και του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα εκβίασης, αφού πάνω του βρέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους  50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο συνδικαλιστής φέρεται πως ζήτησε χρήματα από τη διοικητή του νοσοκομείου, προκειμένου να μην αποφασίσουν απεργία οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή που κράτησαν οι δικηγόροι του, οι οποίοι επικαλέστηκαν τηλεφωνικές συνομιλίες της διοικητού με τον συνδικαλιστή, ήταν εκείνη που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει και άρα η κατηγορία απόπειρας εκβίασης δεν ευσταθεί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΛΙΜΑΝΙ

Ελλάδα / Το τραμ φτάνει έως το λιμάνι Πειραιά - Σε λειτουργία από σήμερα η στάση «Ακτή Ποσειδώνος»

«Λύσαμε ένα πρόβλημα που κρατούσε μια έτοιμη στάση τραμ σε εγκατάλειψη, εξαιτίας ασυνεννοησίας δημόσιων υπηρεσιών», αναφέρει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης
THE LIFO TEAM