Πτώση της Χ.Α. στην Α’ Αθήνας

Πτώση της Χ.Α. στην Α’ Αθήνας Facebook Twitter
12

Πτώση δύο μονάδων, εμφανίζει η Χρυσή Αυγή στην Α' περιφέρεια της Αθήνας, για πρώτη φορά από τις εκλογές του 2012,σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse, που έγινε για την εφημερίδα Ποντίκι, πριν και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ανάλογη είναι η εικόνα και για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Κασιδιάρη για τη Δημαρχία της Αθήνας.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην Α’ Αθήνας, όπου η οργάνωση εμφάνιζε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, κινείται πλέον στο 13%, δηλαδή δύο μονάδες χαμηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας στην ίδια περιοχή.

Στην πρόθεση ψήφου προηγείται η ΝΔ με 21,5%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21%, τρίτη δύναμη παραμένει η Χρυσή Αυγή με 13%, το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, οι ΑΝΕΛ με 4%, η ΔΗΜΑΡ με 3%.

Στο σκέλος της έρευνας που έγινε μετά τη δολοφονία η Χρυσή Αυγή υποχωρεί ακόμη μία μονάδα στο 12%. Η ΝΔ ενισχύεται στο 22,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 21%.

Ανάλογη είναι η εικόνα και για τον Κασιδιάρη, συγκεκριμένα στοιχεία θα ανακοινωθούν όμως απόψε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Action 24.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM