Καταδικάστηκαν τέσσερις Χρυσαυγίτες

Καταδικάστηκαν τέσσερις Χρυσαυγίτες Facebook Twitter
0

Καταδικάστηκαν τέσσερις Χρυσαυγίτες που συνελήφθησαν για οπλοκατοχή


Ποινές φυλάκισης από έξι έως δέκα μήνες, με 3ετή αναστολή, και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ, στον καθένα, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στους τέσσερις από τους πέντε Χρυσαυγίτες που συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενοι ότι κατείχαν πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, σπρεϊ πιπεριού και μία κροτίδα.

Οι τέσσερις άνδρες, ένας 39χρονος, ένας 25χρονος, ένας 22χρονος κι ένας 20χρονος, κρίθηκαν ένοχοι κατά περίπτωση για οπλοφορία, οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων, ενώ τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου άσκησαν έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο πέμπτος συλληφθείς, ένας 17χρονος, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αρμόδιο δικαστήριο Ανηλίκων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM