Νετανιάχου: "Λύκος σε προβιά προβάτου ο νέος πρόεδρος του Ιράν".

Νετανιάχου: "Λύκος σε προβιά προβάτου ο νέος πρόεδρος του Ιράν". Facebook Twitter
1

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός δήλωσε χθες, Κυριακή, σε αμερικάνικη εκπομπή ότι το Ιράν προχωρά όλο και πιο κοντά στην κατασκευή πυρηνικής βόμβας και προειδοποίησε ότι η χώρα του μπορεί να δράσει εναντίον της Τεχεράνης πριν ακόμα το αποφασίσουν οι ΗΠΑ.

"Τα ρολόγια μας μετράνε διαφορετικές ώρες. Είμαστε πιο κοντά (στο Ιράν) απ'ότι οι ΗΠΑ. Είμαστε πιο ευάλωτοι. Και για αυτό το λόγο θα πρέπει να απαντήσουμε στην ερώτηση του πως σταματάμε το Ιράν ίσως νωρίτερα από τις ΗΠΑ". 

"Είναι σημαντικό να περάσουμε το μήνυμα ότι η πολιτική μας δεν αλλάζει παρόλο την αλλαγή προέδρου τους. [...] Ο (καινούργιος πρόεδρος Ρουανί) είναι ένας λύκος σε προβιά προβάτου. Χαμογέλαει και φτιάχνει τη βόμβα". 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Διεθνή / «Δεν θυμάμαι τίποτα»: Θύμα του Έπσταϊν καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού μετά από χορήγηση ναρκωτικών

«Προσπάθησε ξανά να μου κατεβάσει το τζιν, και του είπα 'όχι, όχι, είμαι στην περίοδο μου', και μου απάντησε: 'Δεν χρειάζεται να μου λες ψέματα», θυμάται
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια