Λαγκάρντ: «Μη χαλαρώνετε»

Λαγκάρντ: «Μη χαλαρώνετε» Facebook Twitter
1

Στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» της ΝΕΤ μίλησε το πρωί η Κριστίν Λαγκάρντ για να τονίσει ότι το ελληνικό πρόγραμμα βρίσκεται σε πορεία επιτυχίας, και να δώσει κατευθύνσεις. Όπως είπε η επικεφαλής του ΔΝΤ βασική προτεραιότητα της χώρα μας θα πρέπει να είναι η τήρηση του μνημονίου και όχι η μείωση του ΦΠΑ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα συζητηθεί ο ΦΠΑ, αλλά δεν είναι ώρα για χαλάρωση».

Παράλληλα απέκλεισε το κούρεμα του χρέους, από την πλευρά τουλάχιστον του ΔΝΤ, προσθέτοντας ότι απόφαση για κάτι τέτοιο θα λάβουν οι Ευρωπαίοι. Ζήτησε επίσης να γίνουν περισσότερα για την είσπραξη των φόρων αλλά και στην ανεξαρτησία των φορολογικών υπηρεσιών.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ

Οικονομία / Δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία πέντε εταιρειών πετρελαιοειδών - Το άτομο που τις ελέγχει και η σχέση με τη Ρωσία

Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος θα λάβει μέριμνα για τους εργαζόμενους στις εταιρείες προκειμένου να απελευθερωθούν τα αναγκαία κεφάλαια για να πληρωθούν οι μισθοί
THE LIFO TEAM
Το υψηλό κόστος στέγασης στην Ευρώπη μοιάζει με «νέα πανδημία», λέει ο δήμαρχος της Βαρκελώνης

Οικονομία / Το υψηλό κόστος στέγασης στην Ευρώπη μοιάζει με «νέα πανδημία», λέει ο δήμαρχος της Βαρκελώνης

Ο Ζάουμε Κολμπόνι, μαζί με άλλους 16 δημάρχους ευρωπαϊκών πόλεων, καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση να διαθέσει έκτακτους πόρους για την κατασκευή προσιτών κατοικιών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Οχι, τι να χαλαρωσουμε καλε κυρια, πλακα κανετε, 3 χρονια τωρα εχουμε χαλαρώσει;Οχι! Γί'αυτο εχουμε αυτη την επιτυχια σημερα και το "success story".Να ειστε παντα καλα, να μας κοβουν μερες να σας δινουν χρονια για τα καλα που μας κανετε! Φιλιά πολλα!!!