Απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη και το αεροδρόμιο John F. Kennedy ξεκινά εκ νέου από την Κυριακή 2 Ιουνίου η Delta Air Lines.
Το δρομολόγιο είναι εποχιακό και θα πραγματοποιείται καθημερινά από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη και αντίστροφα, με αεροσκάφος Airbus A330-300 δυναμικότητας 298 θέσεων, σε συνεργασία με τους εταίρους της Delta, Air France και KLM.
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επανέναρξη της θερινής, εποχιακής σύνδεσης Αθήνας-Νέας Υόρκης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, αρμόδιος για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, Πέρι Κανταρούτι.
Το 2012 η Delta διακίνησε περισσότερους από 125.000 επιβάτες μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, με μέσο συντελεστή πληρότητας δρομολογίου σχεδόν 85%.
Ελλάδα /
Απευθείας πτήσεις για Νέα Υόρκη από την Κυριακή
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Με μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται μαθήτρια στα Χανιά - Είχε επιστρέψει από σχολική εκδρομή
Διαμαντής Καραναστάσης: Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ - Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα
ΗΠΑ: Οι Αρχές εξετάζουν σύνδεση των πυροβολισμών στο πανεπιστήμιο Brown με τη δολοφονία καθηγητή του MIT
ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίστηκαν δύο από τα ηγετικά μέλη του νέου κυκλώματος στην Κρήτη
Ισχυρές καταιγίδες απειλούν το Ντουμπάι - «Αποφύγετε να βγείτε έξω», προειδοποιεί η αστυνομία